DTP-Service Neerpelt

Meer dan 25 jaar ervaring en dat merk je in onze service en het resultaat

Onze aanpak

Wij begeleiden onze klanten doorheen het volledige proces van opmaak en ontwerp tot en met een afgewerkt product.

Uw ideeën zetten we om in een ontwerp met de juiste layout en vormgeving. 
We helpen u kiezen met het juiste papier en afwerking.
Samen met de correcte prijsberekening staan we garant voor een perfecte afwerking van uw print- of drukwerk.

Onze openingstijden

Tijdens onze ruime openingsuren kunt u doorlopend binnenlopen van dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 13 uur.
We beschikken over een locker systeem dat 24/7 bereikbaar is en dat ons in staat stelt om uw drukwerk ter beschikking te stellen buiten onze openingsuren.
Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Over DTP-Service

DTP-Service is een begrip uit de beginjaren van de PC, het staat voor DeskTop Publishing. Technieken evolueren en vandaag staat DTP voor DigiTal Printing en de combinatie is precies wat wij doen. We hebben ook de evolutie van puur opmaak en lay-out bedrijf naar een complete service van ontwerp, layout en opmaak tot en met digitale printservice doorgemaakt.

Met onze eigen ontwerpstudio en jaren ervaring, creëren we gepast drukwerk op uw maat.
Gelegenheidsdrukwerk zoals geboortekaartjes, uitnodigingen voor feestjes, verjaardagen, huwelijk etc. Maar ook voor rouwdrukwerk hebben we de juiste mensen en apparatuur in huis om snel en stijlvol drukwerk af te leveren.

DTP-Service Neerpelt beschikt over de modernste apparatuur voor het printen en afwerken van uw drukwerk, of het nu om een naamkaartje, folder of zelfs spandoek gaat. We beschikken over de nodige kennis en apparatuur voor het afdrukken op papier en diverse kunststoffen. Naast de Xerox Digitale pers tot formaat 33×60 cm beschikken we over 2 plotters op inkjets basis, een voor planafdruk en onze solvent plotter met uitsnij mogelijkheid met een rolbreedte tot 137 cm.

Via onze partners bieden we een ruim assortiment aan drukwerk in de breedste zin van het woord.